coloseum facebook
Coloseum
Catering Weselny

Catering Weselny na wysokim poziomie:

 

 

  • Pełna obsługa
  • Obiad dwudaniowy
  • Deser
  • 4 kolacje
  • 9 zakąsek zimnych
  • Owoce
  • Napoje w butelkach szklanych (bez ograniczeń)
  • Wino musujące
  • Serwis kawowy

 

145 zł za osobę

 

Powitanie Pary Młodej:

  • Chlebem i solą oraz wodą i wódką

  •  Kieliszek wina musującego dla wszystkich gości

Obiad serwowany:

Zupa : Do wyboru jedna z propozycji

 

  • Rosół z makaronem serwowany w talerzu

  • Consome z fiftelkami drobiowymi i warzywami

  • Zupa borowikowa z łazankami

  • Bulion z kołdunami

  • Krem brokułowy z prażonymi migdałami

  • Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

Danie główne: Do wyboru jedna z propozycji

 

  • Karkówka szpikowana czosnkiem, polędwiczka dziana musem z kurczaka, podawana z sosem pieczeniowym i kalafiorem romanesco

  • Rolada ze schabu, rolada drobiowa faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami, serwowana z ziemniaczkami puree z dodatkiem mini marcheweczek i sosu kurkowego

  • Schab faszerowany warzywami, polędwiczka pieczona serwowana z ziemniakami puree z dodatkiem bukietu warzyw na parze oraz sosu myśliwskiego

  • Schab pieczony, polędwiczka owinięta boczkiem serwowana z ziemniakami puree z dodatkiem zielonej szparagówki oraz sosu pieprzowego

  • Filet z kostką faszerowany musem grzybowym na białym sosie z dodatkiem brokułu z pary. Całość serwowana z ziemniakami puree

 

 

 

 

 

Surówki do Obiadu: Dwie  propozycje do wyboru

 

  • Surówka z marchewki z kawałkami pomarańczy

  • Surówka z selera z dodatkiem rodzynek

  • Surówka z kapusty pekińskiej

  • Surówka z białej kapusty

  • Surówka z czerwonej kapusty

  • Surówka z buraczków:  ćwikła

  • Mizeria 

Deser:    Do wyboru jedna z propozycji:

 

  • Szarlotka na ciepło serwowana z lodami waniliowymi oraz polewą czekoladową

  • Puchary lodowe z owocami oraz bitą śmietaną

  • Panacotta serwowana z sosem malinowym i gałką sorbetu

  • Krem brulle serwowany z opalanym brązowym cukrem

  • Delikatne Tiramisu serwowane w pucharkach

  • Mus czekoladowy z fużeliną wiśniową i sorbetem cytrynowym

Zakąski:   Dziewięć  zakąsek do wyboru

 

  • Wędliny, mięsa pieczyste

  • Karkówka pieczona z wędzoną śliwką

  • Tymbaliki drobiowe

  • Roladki z szynki z serkiem chrzanowym

  • Indyk w otulinie kokosowej z sosem cumberland

  • Jajka faszerowane

  • Pstrąg faszerowany

  • Roladka ze szpinakiem, serkiem almette i łososiem wędzonym

  • Filet z morelą, śliwką, żurawiną z sosem jogurtowym

  • Galantyna z kurczaka i omletem szpinakowym

  • Schab faszerowany polędwiczką

  • Galaretka z łososiem

  • Filet z kurczaka w otulinie boczku z dodatkiem cukinii

  • Schab zalewany galaretką

  • Mix serów pleśniowych z dodatkiem musu żurawinowego

  • Pasztet z królika

  • Mix terin drobiowo-wieprzowych

  • Dramstik z dipem czosnkowym

  • Kawałki kurczaka na ciepło z sosem tysiąca wysp

  • Boczek faszerowany pieczoną papryką

  • Półmiski z przekąskami

  • Sałatka grecka

  • Sałatka jarzynowa

  • Sałatka pieczarkowa

  • Sałatka z wędzonym kurczakiem

  • Sałatka warzywna

  • Sałatka z selerem, ananasem i szynką

  • Sałatka z paluszków krabowych

  • Sałatka z kurczakiem i ananasem

  • Sałatka capresse

  • Śledź po japońsku

  • Śledź po węgiersku

  • Śledź z podsmażanym borowikiem

  • Śledź w śmietanie

  • Śledź w musztardzie

  • Śledź z rodzynkami

Kolacje:

 

 

Kolacja  I : Jedna z propozycji do wyboru

 

  • Zupa Bogracz  (mięso wołowe, ogórek kiszony, papryka, pieczarka)

  • Zupa Strogonow (pieczarka, papryka, cebula, mięso wieprzowe)

  • Pikantna zupa Węgierska (mięso wołowe, seler, marchewka, pieczarka, papryka, fasola czerwona)

  • Frikase z kurczaka (mięso drobiowe, papryka, pieczarka, ogórek)

  • Zupa grzybowa z makaronem



Kolacja  II : Jedna z propozycji do wyboru

 

  • Goloneczki piszczelowe z sosem chrzanowym, ziemniaczkami z pieca oraz surówka z czerwonej kapusty

  • Sakiewka wieprzowa  faszerowana farszem mięsnym oraz warzywami,  serwowana z sosem pomidorowym , kapustą zasmażaną oraz talarkami ziemniaczanymi

  • Schab po myśliwsku serwowany z kluskami śląskimi 

  • Szaszłyczki wieprzowe serwowane z sosem czosnkowym, ziemniaczkami opiekanymi oraz surówką z białej kapusty

  • Zawijaniec  drobiowy faszerowany pieczarką szynką i serem, serwowany z białym sosem i ryżem z dodatkiem miksu sałat na sosie winegret

  • Pieczona nóżka z kurczaka podana z rozetkami ziemniaczanymi i surówką



Kolacja  III : Jedna z propozycji do wyboru

  •  Filet  z kaczki serwowany z sosem żurawinowym z karmelizowanymi jabłkami z dodatkiem kopytek ziemniaczanych

  •  Chrupiące podudzie drobiowe serwowane na pikantnej kapuście włoskiej z dodatkiem talarków ziemniaczanych

  •  Filet z dorsza serwowany na sosie koperkowym z dodatkiem ryżu dzikiego i surówki z białej kapusty

  •  Sandacz pieczony serwowany z dodatkiem podsmażanych grzybów serwowany z ryżem

  •  Sakiewka drobiowa faszerowana pieczarkami i serem żółtym, serwowana z sosem serowym i opiekanymi ziemniaczkami

  •  Sakiewka drobiowa w cieście filo na sosie z suszonych pomidorów

 

 

Kolacja  IV : Jedna z propozycji do wyboru

 

  • Barszcz czerwony z krokietem warzywnym lub mięsnym, bułeczki z kapustą i grzybami lub pasztecik

  • Flaczki

  • Żur po staropolsku
NAPISZ LUB ZADZWOŃ
KONTAKT
COLOSEUM Hotel & Restauracja
Kruhel Pełkiński 72, Jarosław
Tel: 609 540 540 dmichalik@hotelcoloseum.pl
DZIAŁ MARKETINGU I SPRZEDAŻY
Skontaktuj się
z Nami!