Catering Weselny na wysokim poziomie:
- Pełna obsługa
- Obiad dwudaniowy
- Deser
- 4 kolacje
- 9 zakąsek zimnych
- Owoce
- Napoje w butelkach szklanych (bez ograniczeń)
- Wino musujące
- Serwis kawowy
145 zł za osobę
Powitanie Pary Młodej:
- Chlebem i solą oraz wodą i wódką
- Kieliszek wina musującego dla wszystkich gości

Obiad serwowany:
Zupa : Do wyboru jedna z propozycji
- Rosół z makaronem serwowany w talerzu
- Consome z fiftelkami drobiowymi i warzywami
- Zupa borowikowa z łazankami
- Bulion z kołdunami
- Krem brokułowy z prażonymi migdałami
- Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Danie główne: Do wyboru jedna z propozycji
- Karkówka szpikowana czosnkiem, polędwiczka dziana musem z kurczaka, podawana z sosem pieczeniowym i kalafiorem romanesco
- Rolada ze schabu, rolada drobiowa faszerowana szpinakiem i suszonymi pomidorami, serwowana z ziemniaczkami puree z dodatkiem mini marcheweczek i sosu kurkowego
- Schab faszerowany warzywami, polędwiczka pieczona serwowana z ziemniakami puree z dodatkiem bukietu warzyw na parze oraz sosu myśliwskiego
- Schab pieczony, polędwiczka owinięta boczkiem serwowana z ziemniakami puree z dodatkiem zielonej szparagówki oraz sosu pieprzowego
- Filet z kostką faszerowany musem grzybowym na białym sosie z dodatkiem brokułu z pary. Całość serwowana z ziemniakami puree
Surówki do Obiadu: Dwie propozycje do wyboru
- Surówka z marchewki z kawałkami pomarańczy
- Surówka z selera z dodatkiem rodzynek
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Surówka z białej kapusty
- Surówka z czerwonej kapusty
- Surówka z buraczków: ćwikła
- Mizeria

Deser: Do wyboru jedna z propozycji:
- Szarlotka na ciepło serwowana z lodami waniliowymi oraz polewą czekoladową
- Puchary lodowe z owocami oraz bitą śmietaną
- Panacotta serwowana z sosem malinowym i gałką sorbetu
- Krem brulle serwowany z opalanym brązowym cukrem
- Delikatne Tiramisu serwowane w pucharkach
- Mus czekoladowy z fużeliną wiśniową i sorbetem cytrynowym

Zakąski: Dziewięć zakąsek do wyboru
- Wędliny, mięsa pieczyste
- Karkówka pieczona z wędzoną śliwką
Tymbaliki drobiowe
Roladki z szynki z serkiem chrzanowym
Indyk w otulinie kokosowej z sosem cumberland- Jajka faszerowane
- Pstrąg faszerowany
- Roladka ze szpinakiem, serkiem almette i łososiem wędzonym
- Filet z morelą, śliwką, żurawiną z sosem jogurtowym
- Galantyna z kurczaka i omletem szpinakowym
- Schab faszerowany polędwiczką
- Galaretka z łososiem
- Filet z kurczaka w otulinie boczku z dodatkiem cukinii
- Schab zalewany galaretką
- Mix serów pleśniowych z dodatkiem musu żurawinowego
- Pasztet z królika
- Mix terin drobiowo-wieprzowych
- Dramstik z dipem czosnkowym
- Kawałki kurczaka na ciepło z sosem tysiąca wysp
- Boczek faszerowany pieczoną papryką
- Półmiski z przekąskami
- Sałatka grecka
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka pieczarkowa
- Sałatka z wędzonym kurczakiem
- Sałatka warzywna
- Sałatka z selerem, ananasem i szynką
- Sałatka z paluszków krabowych
- Sałatka z kurczakiem i ananasem
- Sałatka capresse
- Śledź po japońsku
- Śledź po węgiersku
- Śledź z podsmażanym borowikiem
- Śledź w śmietanie
- Śledź w musztardzie
- Śledź z rodzynkami

Kolacje:
Kolacja I : Jedna z propozycji do wyboru
- Zupa Bogracz (mięso wołowe, ogórek kiszony, papryka, pieczarka)
- Zupa Strogonow (pieczarka, papryka, cebula, mięso wieprzowe)
- Pikantna zupa Węgierska (mięso wołowe, seler, marchewka, pieczarka, papryka, fasola czerwona)
- Frikase z kurczaka (mięso drobiowe, papryka, pieczarka, ogórek)
- Zupa grzybowa z makaronem
Kolacja II : Jedna z propozycji do wyboru
- Goloneczki piszczelowe z sosem chrzanowym, ziemniaczkami z pieca oraz surówka z czerwonej kapusty
- Sakiewka wieprzowa faszerowana farszem mięsnym oraz warzywami, serwowana z sosem pomidorowym , kapustą zasmażaną oraz talarkami ziemniaczanymi
- Schab po myśliwsku serwowany z kluskami śląskimi
- Szaszłyczki wieprzowe serwowane z sosem czosnkowym, ziemniaczkami opiekanymi oraz surówką z białej kapusty
- Zawijaniec drobiowy faszerowany pieczarką szynką i serem, serwowany z białym sosem i ryżem z dodatkiem miksu sałat na sosie winegret
- Pieczona nóżka z kurczaka podana z rozetkami ziemniaczanymi i surówką
Kolacja III : Jedna z propozycji do wyboru
- Filet z kaczki serwowany z sosem żurawinowym z karmelizowanymi jabłkami z dodatkiem kopytek ziemniaczanych
- Chrupiące podudzie drobiowe serwowane na pikantnej kapuście włoskiej z dodatkiem talarków ziemniaczanych
- Filet z dorsza serwowany na sosie koperkowym z dodatkiem ryżu dzikiego i surówki z białej kapusty
- Sandacz pieczony serwowany z dodatkiem podsmażanych grzybów serwowany z ryżem
- Sakiewka drobiowa faszerowana pieczarkami i serem żółtym, serwowana z sosem serowym i opiekanymi ziemniaczkami
- Sakiewka drobiowa w cieście filo na sosie z suszonych pomidorów
Kolacja IV : Jedna z propozycji do wyboru
- Barszcz czerwony z krokietem warzywnym lub mięsnym, bułeczki z kapustą i grzybami lub pasztecik
- Flaczki
- Żur po staropolsku

NAPISZ LUB ZADZWOŃ
KONTAKT
COLOSEUM Hotel & Restauracja
DZIAŁ MARKETINGU I SPRZEDAŻY